vlag
vlag
menu

Nieuws

Fijne vakantie

Met de mooie zonnige dagen die we al hebben gehad en die nog gaan komen, is het heerlijk toeven aan de Zaan. Geniet van de bootjes en de terrasjes. En stráks wellicht van uw eigen fantastische terras of leefbalkon!
Ook gedurende de zomermaanden zijn de kantoren van Brockhoff makelaars, Thijssen makelaardij en Hoekstra en van Eck gewoon geopend. Heeft u vragen? Kom gerust even langs. Wij wensen u een fijne vakantie!

Nieuws

Start verkoop event

Op de bouwlocatie aan de Westzijde in Zaandam ging op zaterdag 25 mei jongstleden verkoopfase 1 van start. Voor dit gezellige en zonnige event met hapjes, drankjes en alle informatie over de woningen was zeer veel belangstelling. De makelaars, de architect en de projectontwikkelaars stonden klaar om geïnteresseerden te woord te staan en kijken met veel plezier terug op de vele leuke reacties­. Inmiddels is de contractdocumentatie klaar en voeren de makelaars de eerste optiegesprekken voor fase 1. Vanwege de grote belangstelling verwachten wij op korte termijn met de tweede verkoopfase te kunnen starten. 

fit for free

Nieuws

Zin om te sporten? U hoeft alleen de straat maar over!

Aan de overkant van de Westzijde staat namelijk een filiaal van Fit For Free, een sportschool waar u zich thuis zult voelen. Het maakt namelijk niet uit wat voor sporter u bent: iemand die gezelligheid zoekt tijdens het bewegen, een doorgewinterde sporter met een duidelijk doel voor ogen, of een startende sporter die een helpende hand nodig heeft om de eerste stap te zetten. Fit For Free is er om uw sportwensen vorm te geven en uw sportdoelen te bereiken.

Bepaal zelf wanneer en hoe u sport
Fit For Free verlaagt graag de drempel om te gaan sporten. Daarom heeft u er de vrijheid om te bepalen wanneer en hoe u sport. En dat ook nog eens voor aantrekkelijke prijzen. Fit For Free maakt fitness voor iedereen toegankelijk. Dit is onder andere terug te vinden in de ruime openingstijden. Zo kunt u er elke dag terecht om aan uw doel te werken. Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 7.00 - 23.00 uur, zaterdag en zondag: 9.00 - 16.00 uur.

Prettige bijkomstigheid van aan de overkant sporten: lekker douchen of badderen in uw eigen mooie badkamer!

De Industrieel, nieuwbouwappartementen met uitzicht over de Zaan.

Nieuws

De verkoop is gestart. Blijf op de hoogte!

Bent u geïnteresseerd in de appartementen, penthouses en herenhuizen van De Industrieel, blijf dan via de nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het nieuwbouwproject. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en/of neem contact op met een van de verkopende makelaars. 

Inschrijftermijn De Industrieel eindigt op dinsdag 11 juni om 12:00 uur

Nieuws

Let op: de inschrijving verkoopfase 1 eindigt volgende week!

De inschrijftermijn van de op 25 mei j.l. gestarte verkoopfase 1 eindigt op dinsdag 11 juni a.s. om precies 12.00 uur ’s middags. Bij de inschrijving kunt u de volgorde van voorkeur voor de diverse bouwnummers aangeven. Nog niet ingeschreven voor een van de woningen? Dat kan online via de website.

Appartementen De Schutterij, nieuwbouwproject De Industrieel Zaandam.

Nieuws

Even voorstellen: appartement De Schutterij

Het kleinschalige gebouw B staat haaks op de Westzijde en heeft een verhoogde plint om optimaal van het uitzicht te profiteren. Onder deze verhoogde plint bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen. De appartementen hebben allemaal grote leefbalkons, terrassen of tuinen en grote raamopeningen. Verder is de indeling van bijna elk appartement anders.

De Schutterij
De twee appartementen van het type De Schutterij hebben een lichte en vierkant vormgegeven woonkamer, met een oriëntatie op de Westzijde. De woningen zijn op de kop van het gebouw gelegen en krijgen vanaf drie zijden daglicht binnen.
Twee slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en een berging in het appartement en de stallingsgarage completeren de woning. Het grote balkon van 10 m2 is richting het plein georiënteerd, met zicht op de Zaan.

Bekijk dit appartement op pagina 72 van de brochure die u hier kunt downloaden.

Even voorstellen, de verkopende makelaars van De Industrieel

Nieuws

De Industrieel – Dit zijn de verkopende makelaars

De Industrieel wordt verkocht door drie gerenommeerde makelaarskantoren. Zij zullen u tijdens de koopgesprekken voorlichten over alle aspecten rond de aankoop van een nieuwbouwwoning. Graag stellen we ze aan u voor: 

Thijssen Makelaardij 
is een jong en actief kantoor dat u op een professionele en actieve manier kan bijstaan bij de aankoop van een appartement, penthouse of herenhuis in De Industrieel. Door de aanpak en persoonlijke benadering zullen de makelaars van dit kantoor u goed kunnen adviseren. Het kantoor van Thijssen Makelaardij is zelf ook gevestigd aan de Westzijde in Zaandam.  

Brockhoff Makelaars 
uit Amstelveen is een actief familiebedrijf dat ouderwets vakmanschap en persoonlijke aandacht combineert met de modernste communicatiemiddelen, commercialiteit en humor. Met inmiddels 35 enthousiaste en vakkundige medewerkers is deze makelaardij al bijna een halve eeuw marktleider in de regio en nieuwbouwspecialist. 

Hoekstra & Van Eck 
al 50 jaar makelaar in goede en slechte tijden! Hoekstra & Van Eck heeft als makelaar in Zaandam en regionale kantoren in o.a. Purmerend, Landsmeer en Amsterdam uitstekende kennis van de lokale woningmarkt en zet zich voor 100% voor u in. 

Contact
www.thijssenmakelaardij.nl
www.brockhoff.nl  
www.hoekstraenvaneck.nl

Fantastische opkomst start verkoop De Industrieel

Nieuws

Veel belangstelling voor verkoopfase 1

Op de bouwlocatie aan de Westzijde in Zaandam is afgelopen zaterdag 25 mei verkoopfase 1 van woningen van De Industrieel van start gegaan. Voor dit gezellige evenement met hapjes, drankjes en alle informatie over de woningen was veel belangstelling. Kon u er niet bij zijn? Download dan nu de brochure en de prijslijst van De Industrieel. U kunt zich op deze website ook inschrijven. Dit kan tot 11 juni a.s. 12.00 uur. Voor meer informatie en het ophalen van brochure en prijslijst bent u welkom bij:

• Thijssen Makelaardij, Westzijde 131 te Zaandam
• Hoekstra & Van Eck, Behouden Haven 9 te Zaandam
• Brockhoff Makelaars, Keizer Karelweg 223 te Amstelveen

Gebouw B, nieuwbouwproject De Industrieel aan de Zaan

Nieuws

Zo gaat gebouw B van De Industrieel eruitzien

Appartementengebouw B met vijf woonlagen komt haaks op de Westzijde te staan. De half-verdiepte parkeergarage met privébergingen tilt het gebouw als het ware iets omhoog zodat je straks optimaal van een prachtig uitzicht kunt genieten. Vaak direct op de Zaan! Ook deze appartementen hebben allemaal grote leefbalkons, terrassen of tuinen en grote raamopeningen. De gevels worden uitgevoerd in een lichte kleur metselwerk met donkere kozijnen. De open galerij is ontworpen in een stalen grid, dat weer geïnspireerd is op de industriële geschiedenis van dit terrein waar ooit een gasfabriek stond.
Het woonoppervlak van de appartementen varieert van 79 tot 150 m2. Er komt op de bovenste verdiepingen ook een aantal appartementen met twee verdiepingen. Deze hebben een woonoppervlak van 168 tot 184 m2. 

Plattegrond nieuwbouwproject De Industrieel

Nieuws

De situatietekening

Nieuwbouwproject De Industrieel in Zaandam bestaat uit verschillende gebouwen. Twee prachtige appartementengebouwen: gebouw A met gevarieerde appartementen én twee schitterende penthouses en gebouw B met een keuze uit appartementen met verschillende kleinere en grotere woonoppervlakten. Daarnaast komen er zeven grote herenhuizen met een tuin die helemaal doorloopt tot aan de Zaan!

De industrieel gebouw A aan de Zaan

Nieuws

Dit wordt gebouw A van De Industrieel

Het appartementengebouw A met negen verdiepingen staat op een half-verdiepte stallingsgarage met bergingen. Door het ontwerp met donkergekleurd metselwerk wordt het een stoer en stevig gebouw. Het industriële ontwerp van het gebouw is geïnspireerd op de gasfabriek die ooit op dit terrein stond. Op het dak daarvan stonden vroeger technische ruimten die het uitgangspunt zijn geweest voor de schitterende grote penthouses. In appartementengebouw A komen appartementen met een woonoppervlak van 61 tot 141 m2 met uitzicht op de Zaan en op de Westzijde. De penthouses krijgen een woonoppervlak van 209 tot 222 m2. 

Nieuwbouwproject De Industrieel, luxe herenhuizen

Nieuws

Unieke grote herenhuizen direct aan de Zaan!

In nieuwbouwproject De Industrieel, direct aan de Zaan en vlakbij Amsterdam, worden zeven grote herenhuizen gebouwd. Met een tuin die (uniek!) helemaal doorloopt tot aan de Zaan. De herenhuizen krijgen door een creatief ontwerp met verschillende kleuren groen, wit en grijs, elk hun eigen identiteit. Vanuit de woonkamer loop je via de openslaande deuren het terras op dat wat hoger ligt en op die manier een prachtig uitzicht richting de Zaan biedt. Dit terras gaat over in de tuin tot aan het water. Bij deze woningen bevindt de kelder zich in de ondergrondse parkeergarage met twee privéparkeerplaatsen. De woning is ook via een trap vanuit deze kelder bereikbaar. Door de verhoogde puntkap ontstaat op de vijfde woonlaag een complete extra verdieping die veel toepassingsmogelijkheden biedt. Zo kun je er bijvoorbeeld een ruime werkkamer, loungeplek of logeeretage van maken! Alle herenhuizen hebben vijf verdiepingen en variëren in woonoppervlak van 230 tot 236 m2. 

Interieur appartement De Industrieel

Nieuws

Dit zijn de pluspunten van De Industrieel

Direct aan de Zaan, vlakbij Amsterdam en om de hoek van het gezellige Stadshart van Zaandam, dát zijn natuurlijk de grote pluspunten van De Industrieel! Maar van binnen bieden alle woningen die hier straks komen zéker net zoveel aantrekkelijks: een royale living, grote raampartijen, fijne buitenruimtes en een complete badkamer. Natuurlijk zijn ze gasloos en heel goed geïsoleerd.

Bouwbord De Industrieel Zaandam

Nieuws

Bouwbord De Industrieel geplaatst

Vorige week is op het terrein waar De Industrieel wordt gerealiseerd het bouwbord geplaatst. Het staat op de hoek van de Westzijde en de Vincent van Goghweg en zal de komende maanden meer informatie geven over het nieuwbouwproject. Je kunt nu in ieder geval al zien wat een unieke woonplek De Industrieel wordt! Schrijf je in voor de nieuwsbrief .

Impressie nieuwbouwproject De Industrieel Zaandam

Nieuws

Plannen voor het voormalige NUON-terrein goedgekeurd

In 2017 tekenden de gemeente Zaanstad en Verwelius Zaanoever B.V., eigenaar van het voormalige NUON-terrein, een overeenkomst met afspraken over de ontwikkeling van het perceel. Hier, aan de Westzijde in Zaandam, was tot 1952 een gasfabriek gevestigd. Begin van deze eeuw is de grond gesaneerd en sindsdien geschikt voor het bouwen van woningen. 

Verrijking van de Zaanoever
De prettige samenwerking tussen het supervisieteam van de gemeente Zaanstad met daarbij de gerenommeerde architecten/stedenbouwkundigen Sjoerd Soeters, Onno Vlaanderen en Frits Palmboom, het architectenbureau Mies en Verwelius is tot een gezamenlijke opzet gekomen die zondermeer een verrijking betekent van dit gedeelte van de Zaanoever. 

Het nieuwbouwproject krijgt de naam De Industrieel en is qua architectuur geïnspireerd op de typisch industriële omgeving van de Zaanoevers. 

De Industrieel zal bestaan uit twee appartementengebouwen (met appartementen van ca.60 tot ca.140m2), zeven grote herenhuizen, twee penthouses (van meer dan ca. 200m2) en een vrijstaande villa. Door de verschillende gebouwen zal De Industrieel een diverse aanblik krijgen.  

Appartementengebouwen
Het grotere appartementengebouw bestaat uit acht bouwlagen met daaronder ruimte voor parkeren en bergingen. Het wordt uitgevoerd in donkergekleurd metselwerk met grote leefbalkons/terrassen die een weids uitzicht over de Zaan bieden en krijgt een stoer en stevig uiterlijk. De binnenzijde krijgt een lichtere uitstraling waardoor een vriendelijke omgeving ontstaat. 

De schitterende penthouses staan op het dak van dit appartementengebouw en zijn geïnspireerd op de technische huisjes die vroeger op het dak van de gasfabriek stonden.

Het tweede appartementengebouw staat haaks op de Westzijde op een verhoogde plint en profiteert zo optimaal van het uitzicht. Ook deze appartementen hebben grote leefbalkons en grote raamopeningen. De gevels worden uitgevoerd in een lichtere kleur metselwerk met contrasterende kozijnen. 

Herenhuizen en villa
De herenhuizen hebben vier woonlagen met daaronder ruimte voor parkeren en krijgen elk hun eigen bijzondere uitstraling en identiteit. De achtergevels hebben zicht op een grote tuin die helemaal doorloopt tot aan de oever van de Zaan. 

Voor de vrijstaande villa is gekozen voor een klassieke uitstraling, uitgevoerd in metselwerk met verschillenden ornamenten. 

Indelingen en koopprijzen 
De definitieve indelingen en koopprijzen van de verschillende woningen zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra dit wel het geval is zullen deze worden gecommuniceerd. 

Volg de ontwikkelingen
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond De Industrieel? Geef je dan op voor de nieuwsbrief binnen deze website en volg De Industrieel ook op Facebook. 

De Industrieel, nieuwbouwproject, wonen aan het water, Zaandam, appartementen, herenhuizen, penthouses, villa

Nieuws

Praat mee over de toekomst van Zaanstad

Woon je straks in De Industrieel, dan woon je in de gemeente Zaanstad. Zaanstad is volop in beweging en investeert in de periode 2017-2020 bijna 27 miljoen euro in betere woonomgevingen, verbindingen en allerlei voorzieningen.

Onder de noemer MAAK.Zaanstad formuleerden inwoners, organisaties en bedrijven in Zaanstad samen met de gemeente de afgelopen jaren een ambitieus plan voor de toekomst. Na acht maanden gesprekken voeren, tussentijdse schetsen presenteren en schaven aan de juiste woorden lag er het document MAAK.Zaanstad.

Uitgangspunt van MAAK.Zaanstad is dat Zaanstad sámen gemaakt wordt. Samen door de inwoners, organisaties, ondernemers, investeerders en de gemeente. Wil jij als (toekomstige) inwoner van Zaanstad ook meepraten? Lees dan alles over MAAK.Zaanstad op maak.zaanstad.nl

De Industrieel, nieuwbouwproject, wonen aan het water, Zaandam, appartementen, herenhuizen, penthouses, villa

Nieuws

Deze woningen komen er

Nieuwbouwproject De Industrieel zal straks twee appartementengebouwen bevatten. Op het grootste komen heel bijzondere penthouses die als een vrijstaand huis bovenop het dak van het gebouw staan. Daarnaast komen er een aantal heel ruime herenhuizen en een vrijstaande villa in traditionele Zaanse bouwstijl.

De Industrieel wordt gebouwd aan de Westzijde, direct aan de rivier de Zaan en vlakbij het gezellige en bedrijvige Stadshart van Zaandam. De naast het project gelegen Prins Bernardbrug geeft via de A7 en de A8 direct toegang tot de Amsterdamse ringweg A10. Het centrum van Amsterdam ligt dan ook maar op 15 autominuten van De Industrieel. Ga je vliegen, dan ben je binnen 20 minuten op de luchthaven Schiphol.

Meer informatie over de woningen vind je binnenkort op deze website. We kunnen je ook op de hoogte houden via onze nieuwsbrief. Schrijf je dan direct in!

De Industrieel, nieuwbouwproject, wonen aan het water, Zaandam, appartementen, herenhuizen, penthouses, villa

Nieuws

Haal al het groen voor je balkon of tuin direct bij de kweker!

Woon je straks in De Industrieel dan wil je natuurlijk je balkon of tuin lekker fris en vrolijk groen hebben. En wat is er dan mooier (én voordeliger) dan al dat groen direct bij de kweker te halen?
Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 organiseert de glastuinbouwsector weer haar jaarlijkse Kom in de Kas evenement.
Maak alvast kennis met gastvrije tuinders in de omgeving van De Industrieel en maak plannetjes met welke bloemen en planten je jouw balkon of tuin tot een groen paradijs gaat maken. Op de website www.komindekas.nl kun je op een kaartje precies zien wat er allemaal in de omgeving te vinden is. Veel plezier! 

De Industrieel, nieuwbouwproject, wonen aan het water, Zaandam, appartementen, herenhuizen, penthouses, villa

Nieuws

Eten in een Industrieel interieur

Nieuwbouwproject De Industrieel dankt z’n naam aan het eerste échte industriegebied van Europa, de Zaanstreek. Het industriële gevoel zal door  materiaalgebruik zeker aanwezig zijn in het project. Ook steeds meer restaurants en bars kiezen voor vestiging in een pand dat vroeger fabriek of loods was. We zetten er een paar op een rijtje. Allemaal in Amsterdam, dus vlakbij De Industrieel..

Stork - Visrestaurant gelegen aan de Noordelijke IJ oevers. Geniet van een ruime keuze aan vis- schaal- en schelpdieren.

Mercat - Lekker Spaans eten in het Panama-gebouw, de voormalige Electriciteitscentrale van de havens.

B Amsterdam - In dit oude IBM hoofdkantoor kun je flexwerken, maar ook smullen van verse waren die op het dak worden verbouwd.

Foodhallen - In de oude tramremise aan het Bellamyplein vind je een perfecte mix van originele foodconcepten.