vlag
vlag
menu
De Industrieel, nieuwbouwproject, wonen aan het water, Zaandam, appartementen, herenhuizen, penthouses, villa

Nieuws

Praat mee over de toekomst van Zaanstad

Woon je straks in De Industrieel, dan woon je in de gemeente Zaanstad. Zaanstad is volop in beweging en investeert in de periode 2017-2020 bijna 27 miljoen euro in betere woonomgevingen, verbindingen en allerlei voorzieningen.

Onder de noemer MAAK.Zaanstad formuleerden inwoners, organisaties en bedrijven in Zaanstad samen met de gemeente de afgelopen jaren een ambitieus plan voor de toekomst. Na acht maanden gesprekken voeren, tussentijdse schetsen presenteren en schaven aan de juiste woorden lag er het document MAAK.Zaanstad.

Uitgangspunt van MAAK.Zaanstad is dat Zaanstad sámen gemaakt wordt. Samen door de inwoners, organisaties, ondernemers, investeerders en de gemeente. Wil jij als (toekomstige) inwoner van Zaanstad ook meepraten? Lees dan alles over MAAK.Zaanstad op maak.zaanstad.nl

De Industrieel, nieuwbouwproject, wonen aan het water, Zaandam, appartementen, herenhuizen, penthouses, villa

Nieuws

Deze woningen komen er

Nieuwbouwproject De Industrieel zal straks twee appartementengebouwen bevatten. Op het grootste komen heel bijzondere penthouses die als een vrijstaand huis bovenop het dak van het gebouw staan. Daarnaast komen er een aantal heel ruime herenhuizen en een vrijstaande villa in traditionele Zaanse bouwstijl.

De Industrieel wordt gebouwd aan de Westzijde, direct aan de rivier de Zaan en vlakbij het gezellige en bedrijvige Stadshart van Zaandam. De naast het project gelegen Prins Bernardbrug geeft via de A7 en de A8 direct toegang tot de Amsterdamse ringweg A10. Het centrum van Amsterdam ligt dan ook maar op 15 autominuten van De Industrieel. Ga je vliegen, dan ben je binnen 20 minuten op de luchthaven Schiphol.

Meer informatie over de woningen vind je binnenkort op deze website. We kunnen je ook op de hoogte houden via onze nieuwsbrief. Schrijf je dan direct in!

De Industrieel, nieuwbouwproject, wonen aan het water, Zaandam, appartementen, herenhuizen, penthouses, villa

Nieuws

Haal al het groen voor je balkon of tuin direct bij de kweker!

Woon je straks in De Industrieel dan wil je natuurlijk je balkon of tuin lekker fris en vrolijk groen hebben. En wat is er dan mooier (én voordeliger) dan al dat groen direct bij de kweker te halen?
Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 organiseert de glastuinbouwsector weer haar jaarlijkse Kom in de Kas evenement.
Maak alvast kennis met gastvrije tuinders in de omgeving van De Industrieel en maak plannetjes met welke bloemen en planten je jouw balkon of tuin tot een groen paradijs gaat maken. Op de website www.komindekas.nl kun je op een kaartje precies zien wat er allemaal in de omgeving te vinden is. Veel plezier! 

De Industrieel, nieuwbouwproject, wonen aan het water, Zaandam, appartementen, herenhuizen, penthouses, villa

Nieuws

Eten in een Industrieel interieur

Nieuwbouwproject De Industrieel dankt z’n naam aan het eerste échte industriegebied van Europa, de Zaanstreek. Het industriële gevoel zal door  materiaalgebruik zeker aanwezig zijn in het project. Ook steeds meer restaurants en bars kiezen voor vestiging in een pand dat vroeger fabriek of loods was. We zetten er een paar op een rijtje. Allemaal in Amsterdam, dus vlakbij De Industrieel..

Stork - Visrestaurant gelegen aan de Noordelijke IJ oevers. Geniet van een ruime keuze aan vis- schaal- en schelpdieren.

Mercat - Lekker Spaans eten in het Panama-gebouw, de voormalige Electriciteitscentrale van de havens.

B Amsterdam - In dit oude IBM hoofdkantoor kun je flexwerken, maar ook smullen van verse waren die op het dak worden verbouwd.

Foodhallen - In de oude tramremise aan het Bellamyplein vind je een perfecte mix van originele foodconcepten.