menu
Nieuwbouwproject De Industrieel ligt super centraal in de regio Amsterdam

Bereikbaarheid

Perfect gelegen, perfect bereikbaar
De locatie waar De Industrieel wordt gebouwd is in veel opzichten perfect. Je woont direct aan de oever van een mooie, levendig bevaren rivier en dichtbij de uitvalswegen richting het noorden en naar Amsterdam en verder. Daarnaast zijn óók nog eens veel opties voor het besteden van je vrije tijd heel goed bereikbaar!

Stadshart Zaandam - 5 minuten
Vanaf de Westzijde is het maar een paar minuten lopen of fietsen naar het Stadshart van Zaandam met maar liefst 188 winkels, 31 café’s, 48 restaurants en 6 warenhuizen!
Een filmpje kun je pakken in de grote Pathé bioscoop en in het Zaantheater geniet je onder andere van concerten, cabaret, toneel, ballet en musicals

Stranden – half uurtje
Volgens Noord-Hollanders liggen hier de mooiste stranden van Nederland. Kies voor een gezellige familiebadplaats of een van de hippere stranden met veel lounge tentjes.
Maar liefst acht stranden boven Amsterdam hebben een blauwe vlag, wat betekent dat ze aantoonbaar schoon en veilig zijn!

Haarlem – half uurtje 
Haarlem is een heerlijke stad met heel veel historische gebouwen, monumenten en musea, de imposante Sint-Bavokerk en een keur aan leuke winkeltjes (ook op zondag geopend) en restaurantjes!
Wandel door de heerlijk groene Haarlemmerhout en bezoek het indrukwekkende Teylers Museum met tentoonstellingen op het gebied van kunst, natuurhistorie en wetenschap.

Amsterdam – 15 minuten 
De Prins Bernhardbrug geeft via de A7 en de A8 direct toegang tot de Amsterdamse ringweg A10. Amsterdam ligt dan ook maar op 15 autominuten van De Industrieel.
Dat maakt de ligging van De Industrieel zo aantrekkelijk. Want of je er nu dagelijks naar toe wilt om te werken of om eens lekker te shoppen en uit te gaan, Mokum is altijd dichtbij!

Schiphol – 20 minuten 
Dichtbij is ook onze nationale luchthaven. Ga je een stedentripje maken, ga je op vakantie of moet je voor je werk vliegen, dan bent je met de auto of met de trein (vanaf station Zaandam) binnen zo’n 20 minuten op Schiphol. Er rijden vier sprinters per uur, dus erg lang hoef je ook niet op de trein te wachten!

De natuur in! 
Dichtbij De Industrieel ligt natuurmonument het Wormer- en Jisperveld. In dit vogelparadijs kunt je allerlei soorten vogels spotten. Huur een kano in de jachthaven of wandel of fiets heerlijk door dit weidse natuurgebied. De Poelboerderij is het bezoekerscentrum en de natuurlijke toegang tot het Wormer- en Jisperveld. Heb je kids? Die kunnen in de zomer ravotten in een fantastische waterspeelplaats en avonturenpark met pontje en uitkijktorens. Je kunt er natuurlijk terecht voor een kopje koffie of thee. Verder kunt je er actuele exposities bekijken en in de aquaria ontdekken wat er in het water van dit natuurgebied leeft.

Deel deze blog op:

Wonen op niveau vlakbij Amsterdam.

Een uniek nieuwbouwproject direct aan de Zaan voor diverse doelgroepen uit Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek. Profiteer van de voordelen van De Industrieel: eigentijdse bouw, 15 minuten van Amsterdam, 2 minuten van het Stadshart Zaandam, 20 minuten van Schiphol en dichtbij het station.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief