menu

Gebouw A - verdieping 5 en hoger

Verkoopinformatie

Goed nieuws aan de Zaan! De omgevingsvergunning van appartementengebouw B en de Herenhuizen uit fase 1 is nu verleend, en de vergunning voor appartementengebouw A is ook ingediend. De voorbereidingen op de locatie zullen de komende periode dan ook steeds zichtbaarder worden. Het is tijd om te starten met de verkoop van fase 2!

Vanwege de huidige situatie rond het Corona-virus zal er helaas geen verkoopmanifestatie op de locatie plaatsvinden. Alle informatie zal online beschikbaar komen via deze website, zodat u op eigen gelegenheid een keuze tussen de prachtige appartementen kunt maken. Uiteraard zijn de makelaars u graag van dienst en zorgen wij via telefoon- en videogesprekken dat u op een veilige en comfortabele manier alle informatie tot u kunt nemen.

Fase 2 van De Industrieel bestaat uit stijlvolle appartementen op verdiepingen vijf en hoger van appartementengebouw A. In dit gebouw komen appartementen met 61 tot 141 m2 met prachtig uitzicht op de Zaan en de Westzijde, en twee ruime penthouses met een woonoppervlak van meer dan 200 m2 èn dakterrassen. Hieronder kunt u de prijslijst, brochure en woningoverzicht van het project downloaden. In deze brochure vindt u per woningtype een uitgebreide omschrijving en plattegronden.

De inschrijffase voor deze woningen loopt van 3 april tot 20 april 17:00u. Inschrijven kan alleen online via deze website. Ook vindt u hier de prijslijst en meer informatie over de woningen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met een van de verkopende makelaars.

Meer informatie en plattegronden van Gebouw A vind u vanaf pagina 20 in de brochure.

Geïnteresseerd in een woning?

Appartementen

Als u Zaandam binnenrijdt over de Prins Bernhardbrug heeft u niet alleen een prachtig uitzicht over de Zaan, maar aan haar oever is het eerste gebouw van De Industrieel meteen een mooie blikvanger. U-vormig om een binnentuin gebouwd, een fraaie architectuur en prettige balkons en terrassen.

Specificaties appartementen in gebouw A

 • Separate privé-berging in stallingsgarage
 • Twee liften
 • Parkeren in de garage of op maaiveld
 • Twee of meer slaapkamers
 • Woonkamer met opstelplaats voor een open keuken
 • Balkon of terras
 • Separaat toilet
 • Badkamer
 • Standaard een opstelplaats voor een rechte keukenopstelling en als optie een opstelplaats voor een kookeiland of schiereiland
 • Woningen op de achtste woonlaag hebben een hoger plafond van totaal 2,9 meter
 • De buitenkozijnen -ramen en deuren zijn voorzien van extra isolerende triple beglazing
 • Gemeenschappelijke binnentuin
 • Plaatselijk is de galerij extra breed

De woning is uitgerust met een complete badkamer met tegelwerk op de vloeren en de wanden. Als optie heeft u de keuze voor een ander type sanitair en/of andere tegels. Voor de keuken heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende opstelplaatsen. Zo kunt u na oplevering de keuken naar eigen wens indelen en plaatsen.

Binnentuin en steiger

De groene binnentuin bij appartementengebouw A en het terrein tussen de gebouwen A en B is onderdeel van het project. Er is veel ruimte voor groen, én het ontmoeten van uw buren door gebruik te maken van de verschillende bankjes en speeltoestellen voor de kinderen. De paden en het pleintje in dit binnengebied zijn openbaar toegankelijk. De ‘onderdoorgang’ door appartementengebouw A geeft ook vanaf de Westzijde een prachtige doorkijk naar de Zaan, die middels een trap bereikbaar is. Er wordt een ruim opgezette mooie houten steiger aangelegd waar men kan genieten van het water of tijdelijk kan aanmeren met een bootje.

Geïnteresseerd in een woning?