vlag
vlag
menu

Nieuwbouwproject De Industrieel zal straks twee appartementengebouwen bevatten. Op het grootste komen heel bijzondere penthouses die als een vrijstaand huis bovenop het dak van het gebouw staan. Daarnaast komen er een aantal heel ruime herenhuizen en een vrijstaande villa.

Voor wie

De Industrieel is een nieuwbouwproject voor mensen die in een stijlvol gebouwde woning dichtbij Amsterdam aan het water willen wonen. Bij het bedenken en ontwerpen van het project is er rekening gehouden met verschillende doelgroepen: starters, vijfenvijftigplussers en gezinnen. Zo ontstaat er een heel interessante en levendige groep van bewoners die in verschillende stadia van hun leven zijn, maar die stuk voor stuk kiezen voor wonen in een bijzondere stijl, op een bijzondere plek.

Voor starters

Je gaat je eerste appartement kopen. Het liefst niet op een saaie plek en het liefst ook niet in een doorsnee appartementengebouw. Dan ben je bij De Industrieel letterlijk en figuurlijk aan het goede adres. De beide appartementengebouwen hebben een uitstraling die doet denken aan de fabrieken en andere industriële gebouwen die al honderden jaren aan de Zaan staan. Mooi metselwerk en het gebruik van glas, hout en ijzer zorgen voor een robuust uiterlijk dat toch eigentijds en warm is.

Ook de locatie aan de Zaan past goed bij jouw leefstijl. Je woont op een unieke plek in de Metropoolregio en je bent binnen een kwartiertje in Amsterdam. Ga je op reis, dan zit je binnen 20 minuten op Schiphol.

Bovendien wordt De Industrieel gebouwd op een paar minuten afstand van het levendige Stadshart met heel veel winkels, cafeetjes, restaurants, een bioscoop en een theater. In 2015 werd het centrum van Zaandam zelfs finalist Beste Binnenstad van middelgrote steden! Kijk hier wat er allemaal te doen is in het Stadshart.

Voor vijfenvijftigplussers

Je hebt niet meer zo’n behoefte aan veel woonruimte en wilt wat kleiner gaan wonen. Of je wilt de stad uit om iets rustiger te kunnen wonen. Maar dan wel in een ruim en comfortabel appartement met een eigen karakter en een fijn balkon. In De Industrieel woon je op niveau. En natuurlijk op een plek waar je dichtbij de natuur bent, maar óók de levendigheid van de stad in de buurt hebt. De Industrieel biedt het allemaal. Je kunt heerlijk genieten aan de groene waterkant en net even buiten Zaandam vind je schitterende natuur. Natte veenweiden, een paradijs voor heel veel soorten weidevogels die hier hun rust vinden, en een boerenlandschap met ontelbare sloten en watertjes, knotwilgen en wuivende rietkragen. Lees er hier meer over.

Wil je gezellig shoppen, uitgaan of van cultuur genieten, dan woon je in De Industrieel ook op een perfecte plek. Amsterdam is 15 autominuten bij je vandaan en het gezellige Stadshart is vlakbij. Ontdek wat je daar aan winkels, horeca en andere uitgaansgelegenheden kunt vinden op stadshartzaandam.nl Op vakantie of een stedentrip maken? Met de auto zit je binnen 20 minuten op Schiphol. Of je pakt op station Zaandam de trein rechtstreeks naar de luchthaven.

Voor gezinnen

Je wilt in een omgeving wonen waar je gezin de ruimte heeft. Niet in de drukke stad, maar wél op een plek vlakbij die stad. De Industrieel is voor jou de ideale keuze. Een nieuwbouwproject op niveau, met stijl en een eigen karakter. Én direct aan de Zaan. Kies voor een van de ruime herenhuizen of een wat groter appartement. Voor je schoolgaande kinderen kun je kiezen uit maar liefst 22 basisscholen en 8 middelbare scholen. Bekijk ze op scholenopdekaart.nl/basisscholen/zaandam en scholenopdekaart.nl/middelbare-scholen/zaandam.

Voor de kleintjes zijn er in Zaandam en in de buurt van de stad meer dan kinderdagverblijven te vinden. En voor sport kunnen de kids (en jij zelf natuurlijk) terecht bij ruim 140 sportverenigingen. Voor shoppen, uitgaan en van cultuur genieten kun je terecht in het nabijgelegen en gezellige Stadshart. Kijk op stadshartzaandam.nl. De Industrieel biedt je de aantrekkelijk combinatie van wonen binnen de Metropoolregio en tóch de ruimte voor je gezin hebben.

Voor jou

Natuurlijk zijn de bovengenoemde doelgroepen niet in steen gebeiteld. Behoor je er niet toe, maar wil je wél in één van de woningen binnen het project wonen dan ben je natuurlijk meer dan welkom. Dat maakt de groep van bewoners alleen maar diverser!

Ben je geïnteresserd in De Industrieel? Abonneer je dan op de nieuwsbrief waarmee we je regelmatig op de hoogte zullen brengen van de nieuwste ontwikkelingen rond het project en Zaandam.

Wonen op niveau vlakbij Amsterdam.

Een uniek nieuwbouwproject direct aan de Zaan voor diverse doelgroepen uit Amsterdam, Zaandam en de Zaanstreek. Profiteer van de voordelen van De Industrieel: eigentijdse bouw, eigen parkeerplaats, 15 minuten van Amsterdam, 2 minuten van het Stadshart Zaandam, 20 minuten van Schiphol en dichtbij het station.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief